Αρχική » Ο Σκοπός μας - iekdeltajobs.gr | Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

iekdeltajobs.gr | Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

Βασικός στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι να προετοιμάσουμε νέους επαγγελματίες που θα μπορέσουν να είναι αξιόπιστοι και παραγωγικοί συνεργάτες σε μια επιχείρηση.

Με αυτό το σκεπτικό προχωρήσαμε στην δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας  στην οποία είναι διαθέσιμα τα βιογραφικά σπουδαστών και αποφοίτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ καθώς και εταιρικές παρουσιάσεις και αγγελίες προσφοράς εργασίας.

Σε αυτή την ιστοσελίδα οι επιχειρήσεις που το επιθυμούν μπορούν να αναζητούν υποψήφιους προς εργασία, φιλτράροντας και επιλέγοντας τους με βάση τα κριτήρια που τις ενδιαφέρουν.

Επίσης, σε αυτή την ιστοσελίδα οι σπουδαστές και απόφοιτοί μας μπορούν να αναρτούν τα βιογραφικά τους, τα οποία μπορούν να ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους αλλά και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Οι σπουδαστές και απόφοιτοι μπορούν επίσης να επιλέγουν τις επιχειρήσεις και τις αγγελίες στις οποίες θέλουν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα.

Όλα τα παραπάνω προσφέρονται φυσικά χωρίς κανένα κόστος για τις επιχειρήσεις και για τους σπουδαστές και απόφοιτους μας.

Έτσι κάνουμε πράξη την προσπάθεια για άμεση σύνδεση της αγοράς εργασίας με την επαγγελματική κατάρτιση.


Με την δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας στόχοι μας είναι:


  • ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ & ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ: ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΝ
  • ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ & ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ: ΕΥΚΟΛΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΙΛ
  • ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: ΑΜΕΣΗ, ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  • ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ